Ablakfóliázás


Ablaküveg fóliázás Nyírbátor

Okleveles LLumar ablakfólia szakkivitelezőként a legjobb minőségű termékekkel dolgoznunk. Korszerű és fejlett technikát alkalmazva, melyet a gyár magasan képzett szakembereitől sajátítottam el. Folyamatosan figyelemmel kísérjük és sajátítjuk el a technológiai újításokat. Az európai szakmai szövetség (EWFA) programját valamint a magyarországi hatályos jogszabályok alakulását. Épület üvegfelületek biztonsági fóliázását követően a rendelkezéseknek megfelelő MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) bizonylattal látjuk el ügyfeleinket. A LLumar Magyarország közreműködésével. Amit a LLumar épületüveg fóliái biztosítani tudnak:

  • Hővédelem: Hővédő és szigetelő ablakfólia
  • Fényvédelem: Fényvédő és belátás elleni ablakfólia
  • Biztonság és szilánkvédelem: Biztonsági ablakfólia
  • Energia takarékosság: EnerLogic szigetelő fólia (Év Technológiája díjával tüntette az ipari laminálók, bevonatolók és fémszórók szövetsége az AIMCAL az EnerLogic 35 szigetelő alakfóliánkat) és egyéb Low- E fóliák
  • UV szűrés: Minden épületüveg fóliánk rendelkezik ezzel a tulajdonsággal
  • Graffiti védelem: Antigraffiti ablakfólia
  • Dekoratív megjelenés: Dekorációs ablakfóliák

A LLumar hővédő és fényvédő ablakfóliák egyedülálló teljesítményt nyújtanak anélkül, hogy akadályoznák a zavartalan kilátást. Nem lesz szüksége más árnyékolástechnikai eszközre mert az ablaküveg fóliázás teljes védelmet nyújt a felmelegedés/hővesztés valamint a vakító fény ellen. A különböző vastagságban elérhető LLumar biztonsági épületüveg fóliák minőségéért a korszerű technológia és a legmagasabb minőséget képviselő alapanyagok felelnek. A tökéletes optikai tisztaság mellett első osztályú védelmet nyújtanak a fizikai behatások ellen, amelyet tetszés szerint kiegészíthet hővédő és fényvédő valamint UV védelmi funkcióval.

Minden biztonsági fóliánk rendelkezik a MABISZ ( Magyar Biztosítók Szövetsége) ajánlásával, így a több színben elérhető biztonsági fóliák ideális megoldást nyújtanak a hatósági előírások betartásához. Az ablaküveg fóliázással járó előnyök számba vételekor fontos kiemelni a telepítéssel járó energia megtakarítást is. A háztartások energia kiadásainak közel 50%-a adódik a már említett a téli hőveszteségből és a nyári hőgyarapodásból. A LLumar termékek képesek bent tartani illetve kirekeszteni a hőt úgy, hogy akár 15%-os költség csökkenést idézzenek elő. Az energiatakarékosság a hűtési / fűtési hatékonyság mellett a CO2 kibocsátás csökkentésével a környezetvédelemhez is hozzájárulnak. A kiváló eredmények rendkívül gyors, átlagosan 3 éven belüli megtérülési idővel párosulhatnak. Az ablakokon beáramló káros UV sugarak ellen akár 99%-os védelmet nyújtanak a LLumar ablakfólia termékek, így nem csak egészsége megtartáshoz járulnak hozzá de csökkentik a berendezési tárgyak, pl. műalkotások, kirakatban álló termékek fakulását is.

A LLumar Antigraffiti fóliái láthatatlan védelmet nyújtanak a festékes, karcolásos, savazásos és más típusú vandál támadások ellen. A kezelt felületek könnyen tisztíthatóvá válnak és miután a fólia könnyedén eltávolítható és cserélhető megspórolhatja a drága üvegcserével járó kellemetlenségeket.

A dekorációs fóliákban rejlő design lehetőséget száma végtelen. A tejüveg, homokfúvott, savmart és egyéb hatású fóliák több színben és mintában állnak megbízóink rendelkezésére. Tegye Ön is egyedivé irodáját az esztétikai és belátásvédelmi funkciót ellátó fóliákkal.

Az ablakfóliázás jogi szabályozása: A hatályos rendelkezések több esetben köteleznek az ablakfóliázásra. A leginkább munkahelyek és intézmények biztonságosságát szabályozó 28/2007.(IX.29) miniszteri rendelet például kimondja, hogy az ajtókat/ablakokat törésvédelemmel kell ellátni, ott ahol fennállhat az alkalmazottak megsérülésének kockázata. Más nemzetközi és európai szabványnak és irányelveknek megfelelően az ablakfóliázás ideális megoldás a biztonságos és egészséges munkavégzés biztosítására.

Vissza a foliazas.org főoldalára