Biztonsági fóliázás


Biztonsági ablaküveg fóliázás

Az üveg törékeny. Ezt a legkisebbek is tudják. Ezért balesetveszélyes is. Számtalan, sokszor halálos kimenetelű beleseteket is okoz. A LLumar biztonsági ablakfólia teljes védelmet biztosítanak a szerteszét repülő szilánkok ellen, így a vágott és szúrt üveg általi sebek is elkerülhetőek. A nemzetközi, európai és magyarországi hatályos rendeleteknek és jogszabályozásoknak is könnyedén alkalmazkodhat, amennyiben az ablakfólia mellett dönt. Az általunk használt termékek a MABISZ ajánlásával rendelkeznek, így például az intézményekre vonatkozó 28/2007. (IX.29) miniszteri rendeletnek is megfelelnek.

Okleveles LLumar szakkivitelezőként első osztályú fóliával dolgozunk, amelyet minőségi poliészter alapanyagai és rendkívüli ragasztórétege emel ki a versenytársak termékek közül.

A különböző vastagságú és színű biztonsági fóliák alkalmazási területe meglehetősen sokrétű: iroda és lakóingatlanok fóliázása, a golyóálló üveg kialakítás és bármilyen esetben, amikor természeti katasztrófák, vandalizmus és más szándékos bűncselekmények elleni fokozott védelemre és megelőzésre van szükség.

Vissza a foliazas.org főoldalára