Biztonsági fóliázás


Biztonsági ablaküveg fóliázás

Az üveg törékeny. Ezt a legkisebbek is tudják. Ezért balesetveszélyes is. Számtalan, sokszor halálos kimenetelű beleseteket is okoz. A LLumar biztonsági ablakfólia teljes védelmet biztosítanak a szerteszét repülő szilánkok ellen, így a vágott és szúrt üveg általi sebek is elkerülhetőek. A nemzetközi, európai és magyarországi hatályos rendeleteknek és jogszabályozásoknak is könnyedén alkalmazkodhat, amennyiben az ablakfólia mellett dönt. Az általunk használt termékek a MABISZ ajánlásával rendelkeznek, így például az intézményekre vonatkozó 28/2007. (IX.29) miniszteri rendeletnek is megfelelnek.

Okleveles LLumar szakkivitelezőként első osztályú fóliával dolgozunk, amelyet minőségi poliészter alapanyagai és rendkívüli ragasztórétege emel ki a versenytársak termékek közül.

A különböző vastagságú és színű biztonsági fóliák alkalmazási területe meglehetősen sokrétű: iroda és lakóingatlanok fóliázása, a golyóálló üveg kialakítás és bármilyen esetben, amikor természeti katasztrófák, vandalizmus és más szándékos bűncselekmények elleni fokozott védelemre és megelőzésre van szükség.

Vissza a foliazas.org főoldalára


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/folisorg/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/folisorg/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/folisorg/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/folisorg/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47