Hővédő és UV védő ablakfóliázás


Az ablakokon kiáramló hő

Hatalmas panorámaablakok és ajtók üvegből, természetes fény és tökéletes kilátás . Tényezők, melyek nemcsak a trendi építészet alapelemei, de a kellemes otthoni és irodai miliő fundamentumai is. A hatalmas irodai üvegfelületek, otthoni ablakok azonban számos negatív tulajdonsággal is járhatnak. Nyáron túlzott felmelegedés, télen hővesztés, nem hatékony energiafelhasználás, vakító fény, képernyők (TV, monitor) csillogása, lakberendezési tárgyak fakulása. A LLumar hővédő és UV sugárzás ellen védő építészeti ablakfóliái tökéletes megoldást nyújtanak ezekre a problémákra!

A különböző típusú és árnyalatú kültéren és belső térben alkalmazható fóliák és az általunk biztosított szakszerű fóliatelepítés eredményei:

Fényvédelem és UV védelem: a fóliák hatékonyan kiszűrik az UV sugarak 99 százalékát, így védelmet nyújtanak a káros sugarak ellen és meggátolja a berendezés és design elemek , műalkotások fakulását.

Energiahatékonyság és hővédelem: a LLumar fóliák meggátolják a túlzott felmelegedést vagy a hőveszteséget, ezáltal csökken a hűtéshez/fűtéshez szükséges energia mértéke. Tehát nem kevés pénz maradhat a pénztártájában, amennyiben az ablakfóliázás mellett dönt.  Ez nem kis dolog, ha figyelembe veszi, hogy egy szokványos háztartás energia kiadásainak közel 50 százalékáért az ablakon keresztüli hőmozgás a felelős. Irodaépületek esetében pedig akár 15 százalékos megtakarítás is keletkezhet a fólia telepítése után.

Tökéletes kilátás: Az egyáltalán nem igaz, hogy az ablakfóliázás ront az érintett helységek fényviszonyain! A LLumar fóliái akár 87 százalékkal csökkentik a zavaró vakító fényt, a kilátásra és a benti nappali fénymennyiségre, világítási igényekre nincsen hatással. Az ablakfóliázás mellett nincs szüksége más külső vagy belső árnyékolástechnikai eszközre sem.

Az ablakfóliák általános jellemzője a könnyen tisztíthatóság, a hosszú éveken át tartó teljesítmény és a friss megjelenés.

Vissza a foliazas.org főoldalára.


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/folisorg/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/folisorg/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/folisorg/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/folisorg/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47