Wrapping


Karosszéria fólia | Wrapping | Autóbehúzás | Autócsomagolás

A karosszériafóliázásnak két alapvető fő tulajdonsága van: fizikai védelmet nyújt a fényezésnek a külső behatásoktól; valamint visszafogott vagy kirívó, de minden esetben különleges megjelenést biztosít autójának. Cégünk a LLumar Délkelet-Európai képviseletének okleveles szakkivitelezőjeként két világmárka termékpalettájával áll az Önök rendelkezésére: az amerikai minőségi LLumar PPF (Paint Protection Film) karosszéria védőfólia mellett a Grafityp- GrafiWrap széles fóliakínálatából válogathat.

LLumar karosszériafóliázás – az áttetsző védőburok

Kavics felverődés védelem

Kerülje ki a méregdrága újrafényezést vagy javítási munkálatokat. Ha a LLumar PPF karosszéria fólia mellett dönt, nem kell többé aggódnia a karcolások, kavicsfelverődések  vagy más fényezést károsító sérülések miatt. Ez egy rugalmas víztiszta fólia és a High Tech Precision Cut vágásnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autója minden részéhez: visszapillantó, lökhárító, motorháztető.

Nem szükséges különleges ápolás, tisztítsa és políroztassa autóját az eddig megszokott rendszerességgel és módszerekkel. A fólia az idő múlásával sem sárgul be, töredezik meg vagy hólyagosodik fel, így az autó évek múltán is újszerűként tündökölhet.

Grafityp- GrafiWrap: A kreatív karosszériafólia

A belga központú Grafityp- GrafiWrap új magasságba emeli a karosszéria fóliázást azaz a wrappinget. Az autófóliázás vagy autócsomagolás nemcsak a fizikai behatások (kavicsfelverődés, útsózás, szélsőséges időjárás, karcolások) ellen nyújt kiemelkedő védelmet, de segítségével a legmerészebb elképzeléseit is valóra válthatja.

A következő karosszéria fólia típusok közül válogathat:

  • Karbon fólia más néven Carbon fólia vagy 3D karbon fólia
  • Matt karosszéria fólia
  • Színváltó fólia avagy Kaméleon karosszéria fólia
  • Bőrhatású wrapping fólia
  • Design és Military fólia
  • Színes vagy csillogó wrapping fólia
  • Metál és alumíniumhatású fólia

A részletes kínaltot megtekintheti a karosszéria fóliázás oldalon.

A Grafityp – GrafiWrap termékek sokszínűsége nem csak a karosszéria fóliák színéből vagy textúrájából fakad, de a felhasználási területeiből is. Ezeket az öntapadó fóliákat nemcsak karosszéria bevonásra, de akár a gépjármű belső felületeinek (például.: műszerfal) a bevonására is felhasználhatja. A Grafityp- GrafiWrap technológia lehetővé teszi az ívelt felületek bevonását vagy akár a különböző fóliák variálását is.

Figyelem felkeltő reklámra van szüksége?

Szeretné, ha autója is tükrözné a saját személyiségét? Örömmel megvalósítjuk elképzelését! A fólia lecserélése vagy eltávolítása sem jelent gondot, ha új designt adna az autójának vagy eladásra kerülne sor. A fólia nem károsítja az autó eredeti fényezését.

Vissza a foliazas.org főoldalára